IMG_3281_edited.png

creatieve alleskunners

 

De drijvende kracht achter het stijlburo is de creatieve duizendpoot Hilde Grouwstra. Hilde studeerde Interieurstyling aan de Artemis academie in 2008 en deed na haar afstuderen ruime ervaring op bij interieurontwerpbureau Doob Design in Amsterdam en Franks Interieur & Antiek. Daarnaast werkte zij als freelancer bij onder andere Willem Groeneveld Fotografie, Delicious Label, Lemonize, ZTRDG, Marc van Praag fotografie en inbo architecten.

 

Hilde heeft meer noten op haar zang dan alleen Interieurstyling. Zij studeerde aan de modevakschool en bekwaamde zich daar onder andere in kledingontwerp, patroontekenen, realisatie, grafische  vormgeving, etaleren en algemene vormgeving. Bovendien is Hilde een gediplomeerd management assistente met uitmuntende organisatorische vaardigheden.

 

Hildes brede achtergrond, creatieve talent en open, enthousiaste karakter maken haar tot een bijzonder prettig persoon om mee samen te werken. Met haar spontaniteit weet zij iedereen op zijn/haar gemak te stellen en dat is een absolute voorwaarde voor een optimaal interieurresultaat!

 

Voor elk project stelt Hilde het team samen dat precies past bij de opdracht. Soms vergt een project  een architect, aannemer of makelaar, soms een team van schilders en stukadoors en soms alleen een goede (interieur)fotograaf of grafisch ontwerper. Het stijlburo zet de juiste mensen op de juiste plaats.

 

Het stijlburo is in Lelystad gevestigd, maar werkt door het hele land.